woensdag 27 maart 2013

Ontdekt: AVEDA



Ik heb een nieuw beautymerk ontdekt dat ik maar al te graag met jullie wil delen. AVEDA! Onlangs liep ik in ‘t stad en bleek er wat gaande te zijn, ze deelden gratis goodiebags uit met allerlei beauty productjes in. Van fantastisch geurende douchegel tot allerlei crèmes van AVEDA. Ik ben er al helemaal weg van!
Na wat opzoekingswerk heb ik jammer genoeg geleerd dat AVEDA enkel in salons te koop is, en niet bij de drogisterij om de hoek. Ik vrees dus dat het geen al te goedkoop spul is. So handle with care! Ondanks het feit dat ik niet de precieze kostprijs ken, wil ik toch melden dat dit een TOPMERK is! In de goodiebag zaten: handcrème, shampoo voor beschadigd haar,  conditioner voor beschadigd haar, een haarmasker en een body lotion. Eén voor één vind ik het topproducten! Maar laten we beginnen bij het begin…
De handcrème “hand relief” van AVEDA is mijn favoriet. Ik heb vaak droge handen, zeker wanneer het kou is, dan begin ik kolven in mn handen te krijgen en da’s absoluut niet prettig. Laat staan sexy! Ik heb dus altijd een handcrème op zak. Mijn laatste handcrème was van Rituals, die deed het goed… Dacht ik! Want vanaf het moment dat ik AVEDA aan m’n handen smeerde… wou ik al meteen niets anders meer smeren! Verder heeft de AVEDA ‘hand relief’ crème een héél aangename geur, het ruikt een beetje naar glühwein maar dan fruitiger!
.
De AVEDA damage remedy shampoo zat ook in mijn goodiebag. Helaas was het flesje van een iets kleiner formaat, goed voor één grondige wasbeurt. Ik gebruik normaal de conditioners van Syoss of Pantène. Mijn haar voelt dan ook altijd heel zacht aan. AVEDA doet net hetzelfde maar voedt je haar voor langere tijd. Mijn haar voelde de héle dag zacht aan! Ik heb nogal last van snel pluizend haar, deze shampoo helpt daar heel goed tegen. Het voelde werkelijk alsof ik net van bij de kapper kwam. Ook heeft de shampoo een heel fijne geur die de hele dag op je haar blijft hangen. Vriendinnen vroegen mij of ik naar de kapper was geweest, omdat je dan ook vaak zo een specifieke geur op je haar hebt, van de productjes die ze daar op je haar kappen. Leuk om dat effect te hebben zonder massas geld uit te moeten geven voor een kappersbeurt! :p
De Rosemary Mint body lotion is mij ook bijgebleven. Het is een heerlijk geurende body lotion die ruikt naar munt en rosemarijn met een vleugje fruit-extract erbij. Het leuke aan deze body lotion is dat deze werkelijk ook blijft geuren, op subtiele wijze weliswaar. Ik heb vaak last van droge huid en deze bodylotion werkte perfect daartegen! Hij voedt je huid op een intense manier zonder een laagje vet achter te laten, je huid absorbeert direct de voedende bestanddelen van AVEDA body lotion en voelt als een babyvelletje aan. Heel leuk!


Dit waren de productjes die mij het beste zijn bijgebleven. Het spijt me dat ik geen exacte prijs ken van deze producten. Ze staan ook niet op de website vermeld. Ik vrees dat ik daarvoor toch eens naar zo’n salon moet gaan.
Wil je weten wat AVEDA nog allemaal te bieden heeft of zoek je een salon in jouw buurt waar ze AVEDA verkopen? Neem een kijkje op www.AVEDA.be .
Verder heb ik ook al vaak gehoord dat AVEDA het lievelingsmerk zou zijn van Beautyguru "AModelRocommends" op YouTube. Zeker de moeite waard dus.


5 opmerkingen:

  1. Aveda is echt een heel fijn merk! Die shampoo lijkt me heel goed

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lijkt heel erg op de producten van weleda! die zijn wel te koop bij kruidvat en de tuinen enzo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ken ik niet, moet ik eens van dichterbij gaan bekijken. Bedankt voor de tip trouwens!

      Verwijderen
  3. Inderdaad een goed merk! Ik heb een tijdje haarproducten van Aveda gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb je nog enig idee hoeveel die kosten en waar je ze kocht?

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...