vrijdag 22 maart 2013

Review: Dior Addict Ultra Gloss
De laatste tijd heb ik nogal wat reviews gemaakt over drugstore make-up. Nu is het eens tijd om de schijnwerpers te richten op een high-end product. Deze keer staat Dior met haar Dior Addict Ultra Gloss lipgloss in Sari Pink (#576) in de spotlights. 


Natuurlijk is de verpakking prachtig. Van kop tot teen is aan alles gedacht. Op de dop staat "CD" als afkorting van Christian Dior, op de tube staat 'Dior' ingeschreven, ... Kortom de verpakking straalt één en al 'Dior' uit en ziet er heel chique uit. Maar dat mag ook wel voor dat prijskaartje. 
De applicator is ook een tikkeltje anders dan de gemiddelde lipgloss applicator. In plaats van een soort sponzige applicator heb je hier een mini borsteltje om je lipgloss mee aan te brengen, persoonlijk vind ik deze manier van aanbrengen veel prettiger.

Op bovenstaande foto's kan je zowel de swatch op mijn hand zien als hoe de kleur er uit ziet op mijn lippen. 
De linkse lip-foto is getrokken mét flash, de rechter foto zonder. Wat de pigmentatie betreft ben ik tevreden. De kleur komt in voldoende mate op je lippen, zonder dat het té overdreven is. Je kan vooral bij de flash-foto zien dat deze lipgloss micro-parelmoer (!) deeltjes bevat, maar niet erg veel. Ik hou in het algemeen niet echt van glitterige lipgloss, maar bij deze lipgloss kan ik de micro-parels verdragen omdat ze heel subtiel zijn en je ze ook niet voelt zitten op je lippen.

De lipgloss heeft een soort waterige textuur, die absoluut niet sticky is. Wat háát ik kleverige lipglosses. Deze voelt heel licht aan en houd mijn lippen zacht. Bovendien verzorgt Dior Addict Ultra Gloss je lippen ook, met haar hydraterende bestanddelen. Score!

Wat de draagtijd betreft scoort deze gloss minder goede punten. Hij geeft heel snel af en je moet je lipgloss geregeld bijwerken. Persoonlijk vind ik dat niet zo erg, maar dat hangt natuurlijk weer af van persoon tot persoon. 

De lipgloss heeft ook een heerlijke zoete geur én smaak. Hoewel ik liever geen sterk geparfumeerde make-up draag, valt deze geur goed mee. De geur is niet allesoverheersend en vervaagt vrij snel. Positief:


  • De verpakking, need I say more?
  • Aangename applicator
  • Bevat hydraterende bestanddelen die je lippen verzorgen. 
  • Goede pigmentatieNegatief:  • De prijs (€28,50)
  • Geparfumeerd
  • Korte draagtijd. Je moet je lippen dus geregeld bijwerkenPrijs-Kwaliteit:  • Voor deze prijs had ik nét dat ietsje meer verwacht. Hoewel zowel de kleur, finish als textuur mij erg aanspreken, vind ik het erg jammer dat de lipgloss maar eventjes op je lippen blijft zitten. Ik moet ongeveer elk uur mijn - oh zo wondermooie - tube weer bovenhalen om m'n lippen bij te werken. Ook al vind ik dat niet zo héél erg, had ik het toch liever anders gezien. Heb jij al make-up van Dior geprobeerd?

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...