maandag 1 april 2013

REVLON: top 3 favoriete lipsticks



Lipsticks, lipglossjes, lipbutters... Ik kan er niet genoeg van hebben. Ze maken de look compleet. Natuurlijk kan je overal lipproducten vinden. Sommige goed, sommigen minder... maar vandaag deel ik mijn 3 absolute favorieten van REVLON. Mijn favoriete drugstore merk bij uitstek voor lipproducten. Benieuwd? Lees snel verder! 



Ik begin met mijn holy grail. Dit is mijn all-time-favoriete nude kleur voor op de lippen. En geloof me, ik heb een flink pak nudies in mijn collectie zitten. Deze matcht mijn huidtoon perfect. Hij maakt me niet grauw - want met sommige nude lipsticks lijk je al snel iets weg te hebben van een levenloos lijk, zeker met je wintervelletje. 

Bovendien is de pigmentatie van de hele Colorburst Lipstick collectie echt waanzinnig goed. Deze heeft een mooie crème finish en blijft relatief lang zitten. On top of that droogt deze lippenstift mijn lippen hélemaal niet uit. Tripple yey for Revlon! 


Wat de verpakking betreft krijgt Revlon nóg eens een applausje. Want hey, ziet deze lippenstift er niet mooi uit? Met dat ruitjesmotief op de verpakking.. helemaal mijn ding! Ook is het handig dat zowel op de onderkant (sticker) als op de bovenkant (gekleurde top), duidelijk is om welk kleurtje het gaat. Zo kan je je geliefde lippenstift gemakkelijk terugvinden tussen de andere Colorburst Lippenstiftjes.



What happens when a lipstick meets a 'lippenbalsem'? Dan krijg je een Revlon Lipbutter. Deze lippenbalsems zijn - duh! - goed voor de lippen, én hebben een waanzinnige pigmentatie waardoor ze lijken als een lippenstift. Ze voelen echt hemels aan op de lippen, je voelt dat ze je lippen hydrateren en verzorgen. Ik houd echt van deze lipbutters van Revlon. Verzorging en kleur in één. Yey! 

De draagtijd van deze lipbutters zijn ook verrassend goed. Hoewel ze mijn lunch niet overleven, blijven ze toch lang zitten voor een lippenbalsem. En achja, eens bijstiften doorheen de dag is ook geen ramp vind ik. 

Ook bij de lipbutter is over de verpakking nagedacht. Alweer kan je zowel van bovenaf (doorkijk) als van onder (sticker) zien welke kleur lipbutter het is. Ook van het omhulsel (hier rood) kan je de kleur van de lipbutter afleiden. Tot slot heeft het een mooie finish, weeral met ruitjesmotief. Très chique. Me likey 



Last but not least: Revlon Super Lustruous Lipstick - kan het nog langer? - in het kleurtje Coral Berry. Deze behoort tot mijn favorieten omwille van de kleur. Een koraalkleurige lippenstift met gouden parelmoer-deeltjes. Gotta love it. En ach, ik ben ook gewoon koraal-kleur-verslaafd. 

Zoals je ziet is deze lippenstift geen knalkleur. Dus de pigmentatie is bij deze wat minder dan bij de vorige twee besproken lipsticks. Maar hey, je ziet hem wel zitten op mijn lippen, right? Bovendien love ik deze lippenstift vooral om haar gouden toets. 't Is eens iets anders. 


En net zoals bij de Colorburst lipstick is de kleur herkenbaar via de bovenkant (doorkijk) en de onderkant (sticker). Handig én mooi!

Op de bovenstaande foto kan je de gouden deeltjes wat beter zien. Deze foto is in daglicht genomen. 




Zo, dat waren mijn 3 favoriete lippenstiftjes van REVLON. 
Dit merk is verkrijgbaar in de Planet Parfum én in de INNO winkels (volgens mij alleen in de Antwerpse en Brusselse filialen). 

Om je een beter idee te geven van de prijs: 
- Revlon Colorburst Lipstick €10,50
- Revlon Lipbutter €10,50
- Revlon Super Lustruous lipstick €11





Heb jij al eens iets van REVLON geprobeerd?

9 opmerkingen:

  1. Alledrie heel mooi! De textuur van deze lipsticks is echt geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vind ik ook! Revlon heeft echt geweldige lipsticks (en nog veel meer)

      Verwijderen
  2. woehoee candy apple is echt een mooie kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In al die jaren dat ik zo'n 9 blogs volg (allemaal van nederland en amerika) was ik ZO jaloers op hun, zij hebben zoveel meer keuze qua merken. En dan ontdek je op een dag een Belgische blog die dan ook nog zegt dat je Revlon in België kan kopen?! Have I been living under a rock? Thank you for making my day!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, die nude kleur is echt mooi! En coralberry vind ik ook echt prachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die Soft Nude heb ik ook en zit ook bij mijn absolute favorieten. Candy Apple is zeker het aanschaffen waard!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...