zondag 23 juni 2013

Tip: Golden Rose Jolly Jewels nagellak!


I'm back! Het examenmonster is eindelijk getrotseerd en met enige vertraging (omdat dit gevierd moest worden) ben ik terug met een tip voor alle nagellak liefhebbers onder jullie. Golden Rose Jolly Jewels nail lacquer, een must have! Ik kocht hem op de webshop Alice & Jo, waar de sales reeds begonnen zijn en testte hem reeds gretig uit in mijn studeerpauzes.
Benieuwd naar wat deze nagellak inhoudt of wat 'm zo speciaal maakt? Lees dan snel verder..

Op bovenstaande foto zie je het flesje en het borsteltje van iets dichterbij. Zoals je kan zien bestaat deze voornamelijk uit glitters en niet veel meer. Maar het resultaat is echt zóó mooi, en dat bekom je volgens mij met geen enkele andere nagellak - correct me if i'm wrong!Ik heb hem in het kleur #103, dat is een oud rozig-goud kleurtje. Zegt deze kleur je niet meteen iets, dan heb je nog keuze tussen een kleine 20 tal andere kleuren uit de Jolly Jewels collectie van Golden Rose.

Wat de houdbaarheidsduur betreft, kan deze met gemak 5 dagen mee zonder af te chippen. Tenminste, als je er een top coat op doet, anders zijn de glitters na 2 dagen nergens meer te bespeuren. Wat mij betreft zijn de Jolly Jewels van Golden Rose meer dan goedgekeurd!

Helaas kan je ze in België enkel - naar mijn weten toch - verkrijgen via webshops zoals Alice & Jo, daar zijn ze momenteel afgeprijsd naar € 3. helaas niet meer afgeprijsd en kosten dus €3,95


Kenden jullie de nagellakjes van Golden Rose al?


12 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...