zondag 14 april 2013

Wishlist for Lille!


Aangezien ik volgend weekend een shopping-city-trip op de agenda heb staan naar Lille, en daarbij geen al te veel tijd wil verspillen in de Sephora heb ik al een kleine - ahum!?- wishlist opgesteld. Ik hou van lijstjes maken... Op die manier spendeer ik mijn geld zo optimaal mogelijk en heb ik achteraf geen spijt à la 'mmm, die 50ste blush had ik eigenlijk echt niet nodig'. Natuurlijk heb ik geen 50 blushes in mijn stash, maar ik wil maar zeggen... als ik geen lijstjes maak, zou het al eens gemakkelijk uit de hand kunnen lopen. Maar goed. Enough is said. Wil je weten wat op mijn wishlist staat voor de Sephora? Lees dan snel verder! 



Even ter informatie: volgende producten staan op mijn wishlist voor Lille omdat ik deze in België maar NIET te pakken krijg. Het zijn voornamelijk merken als UrbanDecay en TooFaced. Ik ken de webshops waar ze verkocht worden, maar aangezien ik de credit card van thuis niet mag gebruiken om mijn online koopjes te doen, heb ik een paar van de allom bekende items nog steeds niet in mijn bezit - I know.. shame on me! Hopelijk komt daar na mijn shop-tripje naar Lille verandering in!  



Allereerst de TooFaced La Crème lipstick (€20). Die schijnt héél erg goed te zijn. Ik kan maar niet kiezen tussen de kleuren Spice Spice Baby, Juicy Lemons en I Want Candy. Het zijn allemaal een beetje rozig-rode kleurtjes, maar toch heel neutraal als in 'my lips but better'. Op alle swatches die ik al heb bekeken komen alle drie de kleurtjes soms zo verschillend over dat het mij gewoon het beste leek om ze in real life, met eigen ogen te bezichtigen. Ben benieuwd of ik ze dan ook nog even fijn vind en of ik ze meeneem naar huis!

De NARS Laguna (€36), jullie kennen hem wellicht al. Een super bekende bronzer uit beautyland. De reden waarom ik nog geen heb, is omdat wij in België geen Sephora hebben en alle webshops waarop NARS te vinden is, enkel creditcards als betalingswijze aanvaarden. Op zich geen probleem, ware het niet zo dat er vorig jaar een vrij aanzienlijk bedrag op miraculeuze wijze van onze credit card werd afgehaald. Jep, je raad het al, we waren het slachtoffer van internetfraude... En sindsdien - hoe hard ik ook pruil en jammer - krijg ik de credit card niet voor online shopping. En ergens is dat maar goed ook. Dus om een lang verhaal kort te maken: de NARS Laguna bronzer staat al tijden op mijn wishlist. Samen met de Benefit Hoola (€32) en TARTE Park Avenue Princess die je hieronder ziet.



De TARTE Park Avenue Princess (€55), is iets minder bekend dan de NARS Laguna bronzer maar daarom niet minder mooi. Uit swatches heb ik al kunnen afleiden dat de TARTE ietsje aan de warmere kant is, in vergelijking met de laguna versie van NARS. Aangezien ik beiden nog niet in real life op mijn huid heb kunnen testen en kunnen vergelijken, zal dit weekend het beslissende moment worden voor beiden. Ofwel keert de NARS laguna mee naar huis, ofwel wordt het de TARTE. Ben benieuwd welke het zal worden! 




De bareMinerals READY SPF15 Touch Up Veil (€26), een award winner onder de pressed powders. Ik heb er al zoooooveel goeds over gehoord, werkelijk. Ik ben er super benieuwd naar en wil hem dus zeker eens testen! Momenteel heb ik enkel pressed powders van Maybelline, Rimmel en eentje van Catrice, maar ben van geen één van deze pressed powders heel tevreden, vandaar ben ik heel vatbaar voor goede kritiek over andere pressed powders en voel ik mij steeds een beetje verplicht om die dan aan mijn stash toe te voegen.


MUFE Full Cover Concealer (€26,50). Het is een vast begrip geworden in beautyland. Super goede commentaren lees ik erover, wat me natuurlijk heel nieuwsgierig maakt. Hoewel we in België geen Sephora hebben in - weent -, is deze toch verkrijgbaar voor de Belgen. Er is namelijk een Make-Up For Ever store in Brussel én je kan hem via verschillende webshops verkrijgen. De reden waarom ik nog geen tube in mijn bezit heb is aangezien hun kleurenaanbod gigantisch is. Ik geraak er maar niet aan uit welk kleurtje ik zou moeten nemen, vandaar heb ik dit product 'on hold' gezet, tot ik ergens professioneel advies kan krijgen over welke kleur ik zou moeten nemen. En aangezien ik nagenoeg nooit in Brussel ben, zullen ze mij in Lille dan maar verder moeten helpen - hopelijk kunnen ze daar een beetje Engels, 'cause dear lord... my french sucks meatballs!



Face primers, het zou een must have zijn. Ik heb eigenlijk maar één face primer en dat is er eentje van e.l.f. Natuurlijk voldoet deze - zoals bijna alle elf producten - niet helemaal aan mijn wensen, vandaar ben ik on the hunt naar een andere, ditmaal goede, primer. Of ik het echt nodig heb weet ik niet goed. Ik gebruik namelijk niet echt foundation, maar eerder BB creams. En op de één of andere manier denk ik steeds dat een primer onder mijn BB cream de werking van de goede bestanddelen tegenhoudt. Geen idee of dat zo is of niet, dus verbeter mij a.u.b. indien ik fout ben!!! 
Twee primers die ik wil uittesten - omdat ik er ongelooflijk veel goede reviews over las - zijn de TooFaced Primed&Poreless primer (€30)en de MUFE HD primer (€30,90)




Dit palette zullen jullie ongetwijfeld allemaal al kennen. Het is de opvolger van de bekende NAKED palette van Urban Decay (€45). Om dezelfde reden (geen sephora, creditcard nodig voor webshops) heb ik dit palette nog niet. Er is geen twijfel over mogelijk: dit - palette - moét - mee - naar - België. Punt. Of nee, uitroepingsteken!

En natuurlijk, het aller nieuwste palette van Urban Decay, het Naked Basics palette (€25), heeft ook haar plaatsje veroverd op mijn wishlist. Dit palette bevat énkel en alleen matte kleuren. Erg benieuwd of dit iets voor mij is! 


And last but not least: het Natural Eye palette van Too Faced (€34). Sooo pretty! Dit staat niet alleen op mijn wishlist, maar deze moet net zoals de Naked2 palette mee naar België - geen discussie mogelijk!



Zo, dat waren ze! 

Durf jij een gokje te wagen welke van bovenstaande producten met mij terug zullen keren naar België? 

12 opmerkingen:

  1. Mooie lijst heb je opgesteld!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gorgeous lijst! Vrees dat je wel veel geld kwijt zal zijn :p

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Impressive wishlist! Wat betreft de bronzers raad ik Hoola van Benefit aan! Ik heb de NARS Laguna én Benefit Hoola en ik merk dat ik die van hoola veel aangenamer vind. Blend gemakkelijker, is minder 'oranje' en kan je minder mee fout doen. Bovendien is de hoola volledig mat - wat ik zowiso altijd beter vind voor een bronzer!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Reacties
    1. Haha een beetje, maar 'k moet dan ook een flink pak inhalen aangezien ze in België geen Sephora hebben hé.

      Verwijderen
  5. Haha, dit klinkt me zo bekend in de oren! Zo stom dat wij, in België, geen Sephora hebben. Het is misschien veel geld dat je even in één keer uitgeeft maar I feel you, ik zou het ook doen! Sephora is echt een paradijs, haha. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, inderdaad. Het zal eventjes een pijnlijke hap in mijn bankrekening zijn aangezien ik het allemaal in 1 keer aankoop. Maar het moet er toch echt eens van komen, got a lot of catching up to do

      Verwijderen
  6. Ik wil ook zooooo graag het NAKED Urban Decay2 palette!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. haha da's niet mis die wihslist! full cover kan ik echt alleen maar aanraden, vroeger gebruikte ik nooit echt concealer behalve onder mijn ogen maar sinds ik deze heb kan ik gewoon echt niet meer zonder! en ook het naked basics palette is een vaste waarde geworden. Laguna wil ik zelf ook al een tijdje proberen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt! De full cover staat al een tijdje op mijn wishlist, hoor er vaak goeds over dus ben reuze benieuwd! However...over het Naked Basics palette heb ik nog steeds een beetje m'n twijfels :p

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...