zondag 21 april 2013

Shoplog Lille!


Zoals je al kon lezen in mijn vorige post (wishlist for Lille) trok ik dit weekend naar Lille, om te shoppen! En dat woord heb ik alle eer aangedaan. Benieuwd naar welke beauty and fashion artikels uiteindelijk mee naar huis zijn gekeerd? Lees dan snel verder. 

First of all: een nieuwe Clinique Chubby Stick in het kleurtje "Chunky Cherry". Aangezien mijn chubby stick in het kleur "Oversized Orange" bijna op is, wou ik een nieuwe aanschaffen. En nu ik toch in de sephora was en het dan nog eens -20% korting was op ALLES, kon ik het niet laten. Ik koos me ditmaal een ander kleurtje uit, kwestie van wat variatie te hebben. Het is een mooi, niet al te opvallend roze-rood kleurtje. Een review komt later deze week nog online. 


Samen met de Clinique Chubby Stick kocht ik ook nog een nieuwe mascara. Ik heb deze nog nooit eerder geprobeerd, maar hij zou heel goed zijn. Ben benieuwd! Reviews komen later online. 


Aaah, natuurlijk ben ik ook voor dit pareltje bezweken aangezien het -20% was. Want €20 vond ik aanvankelijk toch nog wat veel voor een lippenstift. Maar toen ik uiteindelijk het kleurtje zag, moest ik 'm echt hebben. Het is een subtiel rozig kleurtje, zo iets als in "my lips but better". Love it! Reviews komen later.. 




Je ziet het goed. Geen NARS laguna, geen Benefit HOOLA en geen TARTE Park avenue princess bronzers, maar gewoonweg de simpele Sephora poudre bronzante. Reden: Tarte was uitverkocht, NARS Laguna was té shimmery en Benefit hoola bleek ook gewoon in de INNO in Antwerpen verkrijgbaar te zijn. Dus dacht ik: laat ik dan maar de Sephora bronzer testen, die krijgt vaak ook heel lovende commentaar en is in België niét verkrijgbaar. De Benefit Hoola is next on my list - als de portemonnaie het toelaat tenminste.




Aha, en ook dit is een onvoorziene voltreffer. Op mijn wishlist stonden de TooFaced en MakeUpForever primers, maar de MUFE was niet olie-vrij en had een heel erg melkachtige textuur en de TooFaced, jah, ik weet eigenlijk niet wat me deed twijfelen aan de tooFaced primer - you can call it intuïtion I guess. Ik stond daar dus, in een volle Sephora winkel als een sukkeltje op zoek naar een goede primer terwijl mijn 2 favorieten van op mijn wishlist het lieten afweten... tot ik een paar Sephora ladies bij elkaar kon verzamelen en hen vroeg welke primer zij het beste vonden uit de héle winkel - voor een gecombineerde huid dan wel. 4 van de 6 ladies wezen resoluut de 'NARS pro-prime' aan. En dat hij zo'n 3 euro goedkoper was dan de TooFaced en MUFE primer, hielp me zeker in mijn beslissing. Het werd dus de NARS primer, die je overigens ook kan dragen op zichzelf - als zonnecrème (so it says), of gewoon om je gezicht en teint te egaliseren. Ben je benieuwd of ik de NARS pro primer ook zo goed vind als de Sephora ladies, hou mijn blog dan zeker in de gaten. Reviews komen in de loop van deze week online. 


Een echte verrassing zal dit wel niet zijn. Ik gaf al aan dat het NAKED2 palette mee naar huis moest, daar was geen discussie over mogelijk. And so be it, ik ben weer een NAKED palette rijker, hoera!


De MUFE full cover concealer. Over deze concealer hoorde ik het afgelopen jaar zo enorm veel goede commentaar, deze moest ik gewoon eens testen! Et voila, ik kan niet wachten om er een review over te schrijven! 




De bareMinerals READY spf 15 Touch Up Veil heeft zich ook bij mijn makeup stash mogen aansluiten. In plaats van de translucent, is het de "tinted" geworden. Achteraf niet zo'n slimme keuze misschien, aangezien hij wel echt wat kleur afgeeft, en aangezien ik nog wat bleekjes ben, zie je het kleurverschil wel een beetje. Maar met de naderende zomer en mijn hopelijk snel bruinende huid, zal dat binnenkort geen probleem meer zijn.. 



En tot slot, mijn laatste aankoop van op mijn wishlist, het mooie Natural eye palette van Too Faced. Ook over dit palette was geen discussie mogelijk, dit moest absoluut mee naar België.


En tot slot, aangezien kortingen altijd een beetje een hypnotiserend effect op mij hebben, kon ik het ook niet laten om mijn favoriete moisturiser in te slaan. De grote versie, van 50ml, was helaas al uitverkocht dus is het de 30 ml geworden. Een echte aanrader trouwens voor alle vochtarme huidjes onder jullie! Test dit eens uit als je kan, this is the shizzle! 


Tot slot kreeg ik er nog een full size cadeautje bij, een geparfumeerde body lotion van Thierry Mugler. Thierry Who? Het ruikt in ieder geval wel lekker. 



In de SUZA (een soort outlet beauty shop) heb ik nog snel mijn favoriete zonnecrème kunnen scoren. Dit merk is echt zó goed! Vroeger werd ik nooit echt mooi bruin, hoe vaak ik ook in de zon ging liggen en op vakantie trok. Ik werd gewoon niet bruin - enfin, toch niet zo bruin als al mijn vriendinnen altijd waren na hun vakanties. Tot ik deze zonnecrème eens testte, hier zitten bestanddelen in die je niet alleen beschermen tegen de UVA en UVB stralen, maar er zitten ook elementen in die het vermogen van je huid om bruin te worden activeren, zodat je dus sneller dat mooie bruine kleurtje krijgt. Er zit dus géén zelfbruiner in, voor alle duidelijkheid. Ik heb dit kunnen krijgen aan €5, terwijl het normaal €24 kost.  



Ook deze zonnemelk heb ik in de SUZA gekocht voor €5. Ik had namelijk dringend een goede zonnecrème nodig van de hoogste factor, aangezien ik met mijn litteken - dat ik heb overgehouden van mijn ongeval - niet in de zon mag lopen. Uiteraard wou ik er niet meer aan besteden dan uiterst nodig was, dus was dit voor mij een goede koop. Deze zonnecrème kost in België (in de kruidvat) namelijk al gemakkelijk €15. 


En tot slot, kocht ik in The Body Shop in Lille mijn favoriete douche gel aan. Ik las onlangs op verschillende blogs dat The Body Shop de "Love Etc..." lijn uit de schappen haalt - op de parfum na. Dus moest ik toch een back-up inslaan hé? Right?!

Zo. Dit waren mijn beauty aankopen uit Lille.
Over naar the fashion finds.

Alles afkomstig uit de H&M


Mooie nude schoentjes uit de Supply&Co, een schoenenwinkel in EuraLille shoppingcenter

Een rokje van de H&M.



Sorry voor de magere kwaliteit van de volgende foto's, ze zijn met mijn GSM getrokken.


Linkse kleedje is afkomstig van de Zara, het rechtse kleedje komt van de Stradivarius. De schoenen komen ook uit de Stradivarius

Het roze pulletje komt van de Pull&Bear, de witte blouse met kanten rug is van NAFNAF.

De linkse elektrisch blauwe broek is van Pull&Bear, de licht hemelblauwe broek is van NAFNAF. 


Het was überdruk in Lille, overal waren afprijzingen en argh, overal was het over het dolle heen aanschuiven om te passen en te betalen.. Maar ondanks dat was het een enorm fijn tripje. Het was heerlijk terrasjesweer, en dat hebben we dus ook gedaan: terrasjes gedaan op de mooie markt van Lille en genoten van het mooie weer en een heerlijke fruitsla met een glaasje zoete wijn. Het was echt heerlijk! Lille, I love you.

18 opmerkingen:

  1. Woooohoooo heb jij effe geshopt seg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben helemaal verliefd op jouw stijl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat heb jij goed geshopt zeg :D ik ben heel benieuwd naar alles :D de full cover is echt mijn holy grail concealer until death do us part :p

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik moet toegeven dat jouw review mij dat extra beetje nieuwsgierig heeft gemaakt haha! Ik heb hem nog niet getest. Dat is voor straks: dan ga ik eens sporten mét concealer op. Eens zien of hij zo waterproof is als ze zeggen haha :p

      Verwijderen
  4. Crazy!! Wel allemaal erg mooi, maar wauw, ik wil niet weten hoeveel geld je kwijt bent nu. Hopelijk werd je gesponsord door je ouders ofzo, ik zou zoveel geld nooit in mijn eentje aan kledij of make-up kunnen hangen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie aankoopjes! Natural eye palette van Too Faced is echt geweldig <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw die ketting van de H&M. Het naked palette is echt super fijn! Zolang je een goed basis hebt. En clinique mascara's zijn ook erg fijn!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie spulletjes heb je gekocht, de kleedjes zijn echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. OMG wat heb jij veel gekocht, heel erg leuk!! Ik heb denk nog nooit zoveel gekocht haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauuw. Wat een grote shoplog! En leuke producten. Vooral de naked urban decay.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De centjes hebben duidelijk gerold, goed geshopt :-D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja inderdaad, maar ik had dan ook een hoop in te halen :p

      Verwijderen
  11. Prachtige kleding! :D

    Ik volg je via Bloglovin :D

    xoxo
    www.its-dash.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke spulletjes allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een mooie spullen heb je gekocht joh! Ik ben benieuwd naar die concealer!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat heb je veel gekocht! Erg leuk om te zien :) Geniet van je aankopen!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...