zaterdag 13 april 2013

My favourite: Bronzer


Vandaag wordt opnieuw één van mijn favorieten uitgelicht. Ditmaal in de categorie "bronzers". Wil je weten welke mijn favoriet is? Lees dan zeker verder! 




We begeven ons weeral op high-end terrein. Mijn holy grail bronzer is die van Lancôme. Ik heb niet erg veel bronzers in mijn collectie - simpelweg omdat ik dat niet érg veel gebruik - maar toch een paar. Namelijk ééntje van Sleek, e.l.f., NYC, Essence, Stila en ééntje van Benefit. Maar toch blijft deze Tropiques Minérale Poudre De Soleil van Lancôme mijn ultieme favoriet.


Deze bronzer is een 'mineral powder', "wat is dat?" hoor ik je denken. Wel, minerale make-up bestaat uit o.a. lichtreflecterende minerale pigmenten die uw huid er stralend, gezond, glad en jonger uit laten zien. De huid kan ademen en bovendien voelt het aan alsof je geen make-up draagt wegens de verderlichte textuur van minerale make-up. Maar dat is niet alles, er zijn nóg een aantal voordelen verbonden aan make-up op basis van mineralen:
  1. snelle en gezonde make-up
  2. niet comedogeen en ontstekingsremmend
  3. minimaal risico op allergieën
  4. blijft zeer lang zitten door de goede hechting aan de huid
  5. goede dekking door het gebruik van pure pigmenten 
  6. aangenaam en licht gevoel op de huid
  7. geen bewaarmiddelen, talk, bindmiddelen of kunstmatige kleurstoffen waardoor de huid niet meer verstopt en kan ademen doorheen je make-up.
Naast het feit dat dit een minerale poeder is, bevat het ook nog een SPF 10! Dat is geen al te hoge factor, maar het is zeker handig meegenomen! 



Zo, dit is 'm. Mijn liefste matte bronzer. Deze bevat zero shimmer. Maar geeft toch een mooie glow aan je huid vanwege haar lichtreflecterende deeltjes (eigenschap van minerale make-up). Het is het perfecte kleurtje voor mijn huid. Niet té donker, lekker subtiel. Wat de pigmentatie betreft scoort deze ook heel goed, je hebt gelukkig niet direct een volle streep op je wang wanneer je je borstel niet aftikt, maar je ziet 'm wel van de eerste keer al zitten. 


Hier draag ik de Lancôme Tropiques Minérale Poudre de Soleil samen met mijn blush 'Corallina' van Milani. 



Heb jij al eens producten van Lancôme geprobeerd?

9 opmerkingen:

  1. Wauw, ziet er een heel mooie bronzer uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie bronzer! wel wat boven mijn budget vrees ik

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij is inderdaad niet de goedkoopste bronzer out there, maar als je wacht tot in de sales, kan je hem misschien aan een budgetvriendelijker prijsje scoren!
      xoxo

      Verwijderen
  3. Mooie bronzer! Hij ziet er geweldig op je gezicht uit!
    Je hebt een leuke site, wil je een keer op de mijne kijken? Er loopt nu een winactie, www.s-diary.tk/winactienivea.
    Liefs, Suzanne (www.s-diary.tk)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt! Jammer genoeg lijkt het me niet te lukken je website te bezoeken. Foutje getypt? Laat zeker alsnog het juiste adres achter, vind het altijd leuk om anderen hun blogs te bekijken!
      xoxo

      Verwijderen
  4. wat een mooie bronzer! ik ben gek op Hoola van Benefit

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie bronzer, hij staat je goed! Ik ben ook verknocht aan de Hoola bronzer van Benefit

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...