maandag 8 april 2013

Lente outfit inspiratie 2013: pastels & neon


De lente is in 't land, eindelijk! Nu de zon de voorbije week meermaals haar kopje liet zien, heb ik eindelijk de lentekriebels te pakken. Eindelijk kunnen de dikke truien en jassen terug worden opgeborgen ergens diep in m'n kast, en is het terug tijd voor luchtige bloesjes, giletjes, blazertjes - zonder de dikke jas er over - en rokjes! Inspiratieloos als je voor je kast staat? Grijp je automatisch naar de winterspullen, door gewoonte? Dan is deze post wat voor jou. Vandaag deel ik een paar leuke outfits en lente-inspiratie met jullie, zodat je klaar bent voor het nieuwe seizoen met de gepaste outfit!


Love this! Dit is echt hélemaal mijn stijl. Van A tot Z, het bloesje, de chunky necklace (!), de koraalroze broek én de armband. 






Die schoenen - pardon, 'wedges' - en oh, die handtas! 





Dit is ook helemaal mijn ding. Alles met kant trekt dan ook mijn bijzondere aandacht. Die combinatie zal deze lente én zomer vaak gedragen worden.





Wie lente zegt, zegt pastel kleuren! <3 





Dat chiffron bloesje, wauw! 






Pastelkleurtjes, all the way! Vooral de - ja, roze - broek vind ik leuk. 





<3





Oké, dit is ook hélemaal mijn ding. Handig dat ik al de helft van deze outfit bezit (broek, topje en schoenen). Vooral de blazer en handtas moet ik nog in mijn bezit weten te brengen! 





Hoewel de handtas niet volledig mijn ding is, net als de visgraat ketting. Is de combinatie zalmroze met wit en bruin altijd méér dan geslaagd. 







Op deze afbeelding zijn vooral de roze rok, witte én muntgroene blouse mijn favorieten. 





Een beetje denim, maar wit gecombineerd met blauw en goud is altijd een geslaagde combinatie als je het mij vraagt.  



Vooral de linkse outfit, helemaal mijn ding! Pastel met opvallende kleurtjes combineren, seems to work!




En natuurlijk kan je er niet omheen. NEON is HOT deze lente én zomer. Dus een flashy kledingsstuk mag zeker niet ontbreken in je garderobe in 2013!





Helemaal in lijn van de neon trend mag een knallende lipkleur deze lente en zomer ook niet ontbreken. Mijn persoonlijke favoriet is de Viva Glam Nicki Minaj van MAC ! 



Koraal roze-oranje! Mijn absolute favoriet uit de NEON trend ! 




Deze look ga ik zeker en vast inslaan bij het shoppen <3 




NEON all the way! Leuke combinatie van kleurtjes. En merk op dat alle kleuren die ze aan heeft, terugkomen in haar schoenen! Heel mooie outfit, maar toch een beetje too much for me - vrees ik.




De eerste twee outfits vind ik maar niets. Maar die derde.. Wauw! 




De statement necklace, net zoals 2 jaar geleden nog steeds een must have om elke outfit mee op te pimpen. TIP: koop een neon statement necklace als je niet zo verknocht bent aan fluo kledij, met een ketting of een klein detail, kan je je hele outfit een andere - frisse - look geven! 




Heerlijke combinatie! Love it.



Zo'n chiffron rokje moet ik echt zien te vinden deze lente/zomer. Love it! 




Hopelijk werkten deze prentjes ook erg inspirerend voor jullie, laat maar weten in welke outfit jullie zich het meeste kunnen terugvinden! 



9 opmerkingen:

  1. Ik heb ook een zwak voor pasteltinten, ookal is het deze zomer all about fluo...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. helemaal mijn ding allemaal :D echt prachtige foto's! ik wou dat ik het zo naar mijn kast kon toveren

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke lente-inspiratie!! Ik ga dit weekend eindelijk shoppen, want er zijn overal 'solden' omdat de lentecollecties maar niet verkocht raken, dus nu weet ik wat ik zeker moet hebben! Bedankt voor de leuke post!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heel leuke post! ik zie er veel leuke dingen tussen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...