zondag 7 april 2013

Review: Lancôme Rouge Flamboyant Lipstick


Vandaag nog eens een review voor al de lipstick lovers onder jullie. Namelijk de Lancôme Rouge Flamboyant lippenstift. Wil je meer weten over deze lippenstift? Lees dan snel verder...


Persoonlijk vind ik de verpakking wat aan de chunky kant. 'Gouden' omhulsel... is niet echt mijn ding. Bovendien kan je de kleur niet gemakkelijk afleiden van de verpakking - behalve via de sticker aan de onderkant, but that's it. 
Wat het kleurtje betreft heb ik #805 natural nude. Dit zou de perfecte nude kleur moeten zijn, maar voor mij is het geen match made in heaven... daarvoor heb ik mijn Revlon te graag. Die past iets beter bij mijn huidtint en komt niet zo 'oranje' over, zoals die van Lancôme.





De rouge flamboyant lipstick van Lancôme is een hydraterende lippenstift met een vederlichte textuur. Je voelt 'm haast niet zitten! En toch heeft hij een goede dekking en blijft hij lang zitten. Bovendien heeft deze lippenstift ook een SPF 15. Great! Hij beschermt je lippen dus ook. 

Naast de kleur heb ik ook wat issues met de smaak en geur van deze lippenstift. Deze ruikt heel lekker, naar bosbessen en bloemen. Heel zoet en fruitig. Maar de geur is té aanwezig, té doordringend en vervliegt haast niet. De geur is zodanig doordringend dat je er na een tijd gewoon een degout van krijgt. En wat ook raar is, ondanks de lekker zoete geur, smaakt deze lippenstift heel raar als je er met je tong over gaat (ach, als het zo lekker ruikt veronderstel je toch dat hij lekker smaakt hé, of niet?) Bummer.. 


Pluspunten
  • verzorgt en hydrateert je lippen
  • blijft lang zitten
  • veel kleuren in de collectie
  • SPF 15


Minpunten
  • doordringende zoete geur 
  • raar smaakje 
  • hoog prijskaartje (€27,50)


Prijs Kwaliteit
  • Voor de prijs van bijna 30 euro ben ik een beetje teleurgesteld in deze lippenstift. Hoewel hij mijn lippen verzorgt met een SPF 15 en intense hydratatie, zijn zowel de geur en smaak de ultieme dealbreakers voor mij. Ik heb nog geen énkele lippenstift gehad of tegengekomen die zo'n doordringende geur heeft én een niet-corresponderende smaak.


Doen als.. je een nude lipstick zoekt die je lippen verzorgt tegen zon en je lippen niet uitdroogt én je geen last hebt van sterk geurende lippenstift. 

Skippen als.. je niet van sterk geurende make-up houdt.

9 opmerkingen:

  1. Hij ziet er mooi uit op je lippen vind ik. Je maakt me wel nieuwsgierig naar de geur hoor haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. Vind je? Bij mij staat hij niet zo goed vind ik.
      Ik denk dat ik deze lipstick binnenkort op m'n eerste blogsale (komt binnen een twee tal weken online) ga verkopen, ik draag hem echt nooit.. dus moest je geïnteresseerd zijn; hou dan zeker de opkomende posts in de gaten!

      Verwijderen
  3. ik vind hem je best mooi staan, maar geur en smaak zijn ook echte dealbreakers voor mij dus ik zou het er ook niet voor over hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hmm wel een beetje duur idd! maar de kleur is prachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Pretty! Jammer van de prijs, maar dan is het extra verwennerij :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo aus Bremen,
    Ich suche diesen Lippenstift schon lange und kann ihn nirgends finden. Kann mir einer helfen?
    Danke und liebe Grüße

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...