dinsdag 28 mei 2013

Bloggus interruptus




Examens. Ja, het monster der monsters is weer teruggekeerd om mij een maand lang te teisteren en het leven zuur te maken - en ja, het brengt daarmee ook de dramaqueen in mij naar boven. Allen die in een dergelijke situatie verkeren: veel succes! We can do this!

Tot mijn grote spijt heb ik niet genoeg blogposts kunnen schrijven om jullie mijn hele examenperiode lang met het nodige leesvoer te plezieren, vandaar ben ik genoodzaakt om jullie even op de hoogte te brengen van mijn blog-break ofwel bloggus interruptus.



Eens de examens voorbij zijn (20 juni) kunnen jullie alvast de topics "skincare tips", "tips uit een make-up workshop", "summer tips for body & hair", "DIY: summer edition" en enkele reviews (surprise) verwachten. Examens blijken dus toch voor iets goed te zijn; ik zit boordevol inspiratie. So stay tuned. I'll be back soon! 





dinsdag 21 mei 2013

Welke kleur lippenstift past bij mij?



Gekleurde lippenstift geeft je meteen een andere look. Je gaat van stijlvol naar sexy of van onschuldig naar dramatisch in slechts enkele seconden. Maar niet iedereen kan zomaar eender welke lipkleur dragen. Net als bij oogschaduw gelden er ook 'richtlijnen' voor welke tinten lippenstift of lipgloss bij je staan. Ik vertel je er alles over in deze blogpost!

zaterdag 18 mei 2013

Too Faced: La crème color drenched lip cream



Hoe lang staat deze review al op mijn to-do lijstje? Verschrikkelijk lang. Aangezien ik het enorm druk had met school (naderende examens) kon ik nu pas de tijd vinden om er een review over te schrijven. Benieuwd naar mijn bevindingen over de Too Faced la crème lippenstift die ik enkele weken - of is het inmiddels al maanden? - in Lille kocht? Lees dan snel verder..

donderdag 16 mei 2013

Welke oogschaduw past bij mij?



Ben je nieuw in de makeup-wereld en weet je nog geen raad met al die verschillende oogschaduwtinten? Of ben je gewoon geïnteresseerd naar welke kleuren jou eigenlijk het beste staan? Dan zit je goed, want vandaag besteed ik een heel artikel over de juiste tinten voor jouw oogkleur! Ik ben echter van mening dat iedereen alles kan hebben qua kleuren, al zal de ene kleur je iets beter staan dan de andere. Dat bruine oogschaduw blauwe ogen laat 'knallen' wil nog niet zeggen dat je de bruine oogschaduw moet laten staan als je ogen niet blauw zijn. Onthoud dus, hieronder geef ik enkel wat kleurtips, maar het zijn absoluut geen regels waar je je verplicht aan moet houden. The golden rule is: doe lekker waar je zelf zin in hebt!

maandag 13 mei 2013

Too Faced Natural Eye kit


Enkele weken geleden konden jullie lezen in mijn shoplog van Lille dat ik eindelijk het Too Faced Natural Eye kit kon bemachtigen. De Nederlanders onder jullie denken vast "Big deal, dat palette bestaat toch al jaren?! Niets nieuws aan." En gelijk heb je, maar aangezien we in België geen Sephora hebben en Too Faced enkel via het internet te bestellen is, heb ik nu pas het palette kunnen bemachtigen. Kende je het palette nog niet of ben je benieuwd naar mijn bevindingen? Lees dan gerust verder...

donderdag 9 mei 2013

DIY: haarmaskers


Natuurlijk zijn er genoeg haarmaskers in de winkel, maar het is ook wel eens fijn om er zelf één te maken! Je kunt dan precies de ingrediënten pakken die jouw haar nodig heeft. Ik geef je wat inspiratie! Verder vertel ik je wat mijn favoriete zelfgemaakte haarmasker is en welk haarmasker ik juist absoluut niet aanraad.

maandag 6 mei 2013

NARS Pro-Prime Multi-Protect Primer



Eindelijk, de review over de NARS Pro-Prime multi-protect primer! Het duurde een tijdje, maar hij is er dan toch! Benieuwd naar mijn bevindingen over deze primer? Lees dan snel verder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...