dinsdag 30 april 2013

Make Up For Ever Full Cover Concealer


In Lille had ik een tube MUFE full cover concealer meegenomen, op aanraden van menig beautyblogger, aldus kon ik de verleiding niet weerstaan en moest ik hem absoluut eens proberen. Ik heb hem nu ongeveer een week lang kunnen testen. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan zeker verder! 

vrijdag 26 april 2013

Meet Luca!


Jullie konden het al lezen, er was een puppy op komst! 
Wel nu.. Hij is gearriveerd! Een beetje vroeger dan verwacht - yey!
Wil je de eerste foto's zien van Luca? Lees dan snel verder...

dinsdag 23 april 2013

Cuteness alert!


Vandaag eens niet over de beauty in make-up of mode. Maar gewoon de beauty van een schattig klein pupje... Vind je het zelf ook niet überschattig en onweerstaanbaar? Vraag je je af waarom ik over puppies schrijf vandaag, lees dan snel verder...

zondag 21 april 2013

Shoplog Lille!


Zoals je al kon lezen in mijn vorige post (wishlist for Lille) trok ik dit weekend naar Lille, om te shoppen! En dat woord heb ik alle eer aangedaan. Benieuwd naar welke beauty and fashion artikels uiteindelijk mee naar huis zijn gekeerd? Lees dan snel verder. 

zaterdag 20 april 2013

Review: Bella il Fiore paletten

Bella il Fiore. Kent u dat merk? Ik kende het nog niet, maar de wondermooie palettes - die in de aanbieding stonden op Boozyshop.nl - spraken mij wel aan. En wat is nu een beter moment om iets nieuw te testen dan tijdens de 'sales'? Juist ja... Vandaar bezweek ik, bestelde ik de palettes en testte ik het voor jullie uit. Geïnteresseerd naar mijn bevindingen? Lees dan snel verder

donderdag 18 april 2013

Make a statement!


Dit seizoen draait het allemaal om sieraden en vooral de statement kettingen zijn al lang niet meer weg te denken uit onze garderobe. En terecht ook,  het is namelijk een super leuk accessoire die elke outfit in een handomdraai iets extra’s geeft, je setje is meteen een stuk minder saai. Bijna elke winkel met sieraden verkoopt tegenwoordig statement ketting dus de keuze is enorm. Ga je voor neon, of hou je het wat rustiger met pasteltinten? Hieronder heb ik wat leuke kettingen verzameld, welke is jouw favoriet?

maandag 15 april 2013

YSL Touche Éclat: tips + dupe


Nog een pareltje is de Yves Saint Laurent - of pardon, Saint Laurent Paris - Touche Éclat Radiance pen. Dit is een soort highlighter en concealer in één. Benieuwd naar mijn mening én hoe je dit product het beste gebruikt? Lees dan snel verder...

zondag 14 april 2013

Wishlist for Lille!


Aangezien ik volgend weekend een shopping-city-trip op de agenda heb staan naar Lille, en daarbij geen al te veel tijd wil verspillen in de Sephora heb ik al een kleine - ahum!?- wishlist opgesteld. Ik hou van lijstjes maken... Op die manier spendeer ik mijn geld zo optimaal mogelijk en heb ik achteraf geen spijt à la 'mmm, die 50ste blush had ik eigenlijk echt niet nodig'. Natuurlijk heb ik geen 50 blushes in mijn stash, maar ik wil maar zeggen... als ik geen lijstjes maak, zou het al eens gemakkelijk uit de hand kunnen lopen. Maar goed. Enough is said. Wil je weten wat op mijn wishlist staat voor de Sephora? Lees dan snel verder! 

TAG: 99 things


Onlangs zag ik een leuke TAG over ‘99 things’ waarbij je aan geeft wat je wel of niet meegemaakt hebt door de tekst dikgedrukt te maken en er wat uitleg bij te geven. Het leek me leuk om dat ook eens te doen. Ben je dus benieuwd naar wie ik ben en wat ik al allemaal heb meegemaakt in mijn korte leventje, lees dan zeker verder!

zaterdag 13 april 2013

My favourite: Bronzer


Vandaag wordt opnieuw één van mijn favorieten uitgelicht. Ditmaal in de categorie "bronzers". Wil je weten welke mijn favoriet is? Lees dan zeker verder! 

donderdag 11 april 2013

Review: Milani baked blush


Ik kan het niet laten om een mooie blush aan mij voorbij te laten gaan - addict dat ik ben.
Daarom testte ik een tijdje geleden de Milani baked blushes voor jullie uit, in de kleurtjes Luminoso en Corallina. Het merk Milani kende ik al, het is niet echt drugstore (zoals Essence en Catrice), maar ook niet echt high-end. Het ligt daar ergens tussen in. Deze blushes kocht ik aan op de webshop Boozyshop.nl en kosten per stuk ongeveer 10 euro. Of ze het waard zijn...dat lees je hier! 

dinsdag 9 april 2013

Face of the day



Face
Lancôme Teint Miracle
Estée Lauder double wear concealer
Rimmel stay matte powder
MeMeMeCosmetics Blush Me! in Rouge
YSL Touche Éclat highlighter pen

Brows:
Catrice Starlight Espresso (mono eyeshadow)
Essence browgel

Eyes:
Helena Rubinstein Volume mascara

Lips:
Rimmel Apocalyps lipgloss in Stellar



maandag 8 april 2013

Lente outfit inspiratie 2013: pastels & neon


De lente is in 't land, eindelijk! Nu de zon de voorbije week meermaals haar kopje liet zien, heb ik eindelijk de lentekriebels te pakken. Eindelijk kunnen de dikke truien en jassen terug worden opgeborgen ergens diep in m'n kast, en is het terug tijd voor luchtige bloesjes, giletjes, blazertjes - zonder de dikke jas er over - en rokjes! Inspiratieloos als je voor je kast staat? Grijp je automatisch naar de winterspullen, door gewoonte? Dan is deze post wat voor jou. Vandaag deel ik een paar leuke outfits en lente-inspiratie met jullie, zodat je klaar bent voor het nieuwe seizoen met de gepaste outfit!

zondag 7 april 2013

Review: Lancôme Rouge Flamboyant Lipstick


Vandaag nog eens een review voor al de lipstick lovers onder jullie. Namelijk de Lancôme Rouge Flamboyant lippenstift. Wil je meer weten over deze lippenstift? Lees dan snel verder...

donderdag 4 april 2013

Review: SHISEIDO Accentuating Colour Stick highlighter


Highlighters vind ik echt fantastisch! Je creëert de illusie van hoge jukbeenderen en het voegt een mooie, gezonde glow toe aan je gezicht. En highlighter junky als ik ben, kon ik ook deze keer geen néé zeggen aan zo'n mooie highlighter als de Shiseido Accentuating Colour Stick. Hoewel ik mezelf heb voorgenomen om eens wat te gaan sparen voor mijn reis, zat de shiseido nog voor ik het goed en wel besefte in mijn mooie handtas op weg naar huis. Told you, I'm a shop-a-holic... Maar nu the big question: was hij z'n geld waard?! Meer weten? Lees dan snel verder!

Face of the day



Face
BB cream van Clinique
Estée Lauder Double Wear concealer 
Rimmel Stay Matte powder
MeMeMe Blush Me! in Pink
Milani illuminating powder in Beauty's Touch
YSL Touche Éclat

Brows:
Catrice starlight espresso (mono eyeshadow)
Essence browgel

Eyes:
Too Faced Shadow Insurance
TheBalm Nude'tude palette (enkel de kleur Snobby op mijn bewegend ooglid)
Collistar Extreme Supermascara Ultra Black 

Lips:
MAC Viva Glam Nicki Minaj


woensdag 3 april 2013

Holy Grail: Bioderma Sensibio Micellair water


Ik heb niet veel holy grails (producten die ik nooit of te nimmer meer zou willen missen), maar deze is er zowiso ééntje van. De Bioderma Créaline H2O Micellair water. Meer weten? Lees verder!

maandag 1 april 2013

REVLON: top 3 favoriete lipsticks



Lipsticks, lipglossjes, lipbutters... Ik kan er niet genoeg van hebben. Ze maken de look compleet. Natuurlijk kan je overal lipproducten vinden. Sommige goed, sommigen minder... maar vandaag deel ik mijn 3 absolute favorieten van REVLON. Mijn favoriete drugstore merk bij uitstek voor lipproducten. Benieuwd? Lees snel verder! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...